PYETJET MË TË SHPESHTA

TË PËRGJITHSHME
Cfarë udhëtimesh ofrohen nga Aloha Travel?

Aloha Travel ofron një larmi të gjerë opsionesh aventureske duke filluar nga largimet gjatë javës ose udhëtimet e shpejta në fundjavë. Aventurat tona mund të përfshijnë ngjitje në shkëmb, shëtitje, kampe, rafting, mal. biçikletë, si dhe shumë të tjerë. Shikoni përmes faqes në internet aventurat e shumta dhe udhëtimet që ju presin. Ju gjithashtu mund të kontaktoni përmes emailit nëse nuk shihni një udhëtim në faqen e internetit që dëshironi të bëni dhe nëse krijohet mjaft interes, Aloha Travel do të kujdeset që të organizojë  një udhëtim pikërisht për ju dhe / ose grupin tuaj.

Sa do të kushtojë udhëtimi im?

Kjo është pyetja miliona dollarëshe. Ka disa oferta të shkëlqyera të vogla, sepse çmimi i biletës suaj bazohet gjithmonë në datën kur largoheni nga vendi, jo në datat që udhëtoni pas kësaj. Për shembull – nëse shikoni në Prill, çmimi bie ndjeshëm në mes të muajit (dhe ky është rasti edhe për muajt e tjerë). Pra, nëse jeni fleksibël, na pyesni se si mund ta ulim koston për ju.

A ofroni zbritje për fëmijët?

Ne ofrojmë zbritje për fëmijët për shumicën e shërbimeve turistike të publikuara në faqen tonë të internetit. Ulja varet nga mosha e fëmijës dhe nga lloji i shërbimit që ofrohet. Ju lutemi shikoni Informacionin tonë të Rezervimit për detaje. Nëse fëmijëve të një moshe të caktuar u ndalohet një turne apo aktivitet i veçantë, do të thuhet në detajet e paketës. Ju lutemi na kontaktoni nëse keni pyetje të tjera në lidhje me udhëtimet me fëmijë.

NE LIDHJE ME UDHËTIMET
Cfarë duhet të bëj në rast se e humbas fluturimin?

Nëse e humbni fluturimin tuaj, duhet menjëherë të njoftoni kompaninë ajrore në mënyrë që të mos konsideroheni se nuk jeni ni aty. Linja ajrore mund t’ju ndihmojë me rezervimin në fluturimin tjetër në dispozicion. Nëse ekziston një problem mekanik, vonesë, fluturim i anuluar ose lidhje e humbur, shumica e linjave ajrore do të përpiqen të ju rezervojnë në fluturimin tjetër në dispozicion pa pagesë, megjithatë, nuk ka asnjë kërkesë që ata ta bëjnë këtë pa ndonjë kosto. Për të parandaluar humbjen e fluturimit tuaj, sigurohuni që të kontrolloni statusin tuaj të fluturimit për të parë nëse orët e nisjes ose portat kanë ndryshuar dhe sigurohuni që të keni kohë të mjaftueshme midis lidhjeve

Cfarë mund të na thoni në lidhje me zakonet dhe kulturën lokale?

Disa vende, veçanërisht në Lindjen e Mesme dhe Azi, vishen më konservatore sesa ne. Ju nuk duhet të vishni pantallona të shkurtra ose pa mëngë në këto vende, prandaj sigurohuni që të keni të mbushura në çantë disa forma të tjera të veshjeve. Gjithashtu është e dobishme të keni një bluzë me mëngë të gjata të paketuara në çantën tuaj të ditës – vendet si katedralja St Peters në Romë kërkojnë që të mbuloni krahët kur hyni në ndërtesë. Ju nuk doni të humbisni mundësinë për të parë vende të tilla përrallore vetëm sepse nuk keni bluzën e duhur me vete!

A përfshihen transferimet në aeroport?

Disa nga udhëtimet tona nuk përfshijnë transferime në aeroport dhe prandaj ju rekomandojmë të rregulloni një taksi gjatë mbërritjes (kjo është mënyra më ekonomike dhe më efikase për t’ju çuar në hotelin tuaj). Nëse preferoni një transferim të para-rregulluar, këto zakonisht janë në dispozicion me një kosto shtesë – ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion.

Sa pare duhet të kem me vete?

Mbani mjaft para sa të mbuloni shpenzimet tuaja. Telefononi bankën tuaj dhe tregojini ata se cilin vend të huaj do të përdorni kartën tuaj ATM. Përndryshe, shërbimi i parandalimit të vjedhjeve të bankës mund të anulojë kartën duke menduar se është vjedhur. Gjithashtu, mbani çeqe udhëtarësh në rast se nuk keni monedhën vendase të mjaftueshme për të blerë diçka dhe nuk mund të përdorni kartën tuaj ATM. Jo të gjitha bizneset janë të pajisura për t’i pranuar ato.

Style switcher Reset
Body styles
Custom Color
Main color
Accent color
Background image
Patterns