Pranvera Selmani në Cappadocia

Pranvera Selmani në Cappadocia

CAPPADOCIA

Oferta ekskluzive për hotelet tuaja të preferuara në të gjithë botën

Kapadokia, Turqi është zona historike e Anatolisë qendrore e kufizuar nga qytetet Hacıbektaş, Aksaray, Niğde dhe Kayseri. Ajo ishte e njohur si Kapadokia në kohërat antike, dhe quhet ende Kapadokya informalisht edhe sot.

Kapadokia është rajoni më i mrekullueshëm nga pikëpamja e Turqisë, veçanërisht zona e “hënës” përreth qyteteve ürgüp, Göreme, Uçhisar, Avanos dhe Mustafapaşa (Sinasos), ku erozioni ka formuar shpella, çarje, maja, “oxhaqe zanash” dhe vija të ndjeshme në shkëmb vullkanik i butë.

Megjithëse peizazhi vullkanik mund të duket jo mikpritës, toka e pasur me minerale është e shkëlqyeshme për rritjen e perimeve dhe frutave, duke e bërë Kapadokinë një rajon të pasur bujqësor. Ajo ka qenë gjithmonë një nga zonat kryesore të rritjes së rrushit në Anadoll, dhe ende mburret me shumë vreshta prodhuese dhe kantina.

Përvojë ekskluzive me Aloha Travel

Klientja jonë Pranvera Selmani ndan përvojën e saj të shkëlqyeshme me Aloha Travel për udhëtimin e saj në Kapadokia. Ajo shprehet se është shumë e kënaqur me shërbimin, mirëseardhjen dhe qëndrimin e përgjithshëm në hotelin që ajo zgjodhi. Na kontaktoni për të marrë ofertat më të mira për hotelet më të mira në Kapadokia dhe në të gjithë botën.

1 Comment

  • Esra on June 3, 2021 5:00 pm Reply

    Wawww!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Style switcher Reset
Body styles
Custom Color
Main color
Accent color
Background image
Patterns