Aska Lara Resort and Spa

(1 customer review)

Aska Lara Resort and Spa

from

/night

Ne punojmë shumë për të siguruar tarifat më të mira të hotelit në destinacionet më të njohura. Shfletoni hotelet sipas destinacionit për të filluar dhe shikoni rishikimet tona të hoteleve, të shkruara nga klientët.

Category: Tags: , , Product ID: 754

Description

All-Inclusive resort

ASKA LARA RESORT AND SPA

  • Fluturimi nga Shkupi
  • Akomodimi 7 dite
  • Transferi nga Aeroporti

1 review for Aska Lara Resort and Spa

  1. admin

    great

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Style switcher Reset
Body styles
Custom Color
Main color
Accent color
Background image
Patterns