Tag: city

Pranvera Selmani në Cappadocia
city,

Pranvera Selmani në Cappadocia

Kapadokia, Turqi është zona historike e Anatolisë qendrore e kufizuar nga qytetet Hacıbektaş, Aksaray, Niğde dhe Kayseri. Ajo ishte e njohur si Kapadokia në kohërat antike, dhe quhet ende Kapadokya informalisht edhe sot. Kapadokia është rajoni më...

Style switcher Reset
Body styles
Custom Color
Main color
Accent color
Background image
Patterns