Our team

OUR ADVENTURES, YOUR PRICE!
Have you ever wondered what it feels like to take a walk on the Great Wall of China? Or listening to your own heartbeat while watching the stars in the Sahara desert? And what about conquering the rough seas between Cape Horn and Antarctica? Our team will help you make the right choice.
t1.jpg
William Brown
General Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
t2.jpg
Sarah Jefferson
Travel Agent
Aliquam erat volutpat. Nulla pulvinar scelerisque dui, ac elementum dolor sagittis eget.
t3.jpg
John Doe
Managing Editor
Aliquam erat volutpat. Nulla pulvinar scelerisque dui, ac elementum dolor sagittis eget.
unnamed.jpg
Fisnik Qamili
CEO dhe bashkëthemelues
aaa.jpg
Aziz Jashari
CEO dhe bashkëthemelues

TESTIMONIALS

INSPIRED BY THE BEAUTY OF LETTING GO? GO TELL YOUR FRIENDS!
unnamed-1.jpg

Fejesa jonë në Venezzia, Itali e mundësuar nga Aloha Travel do të jetë gjithmonë kujtimi më i bukur i dashurisë sonë.

unnamed.jpg

Ne kemi një jetë dhe një mundësi për ta përjetuar atë maksimalisht. Udhëtimi në Zanzibar dhe njohja e një vendi të ri në mes ekskluzivitetit dhe luksit që di ta sigurojë vetëm Aloha Travel e bën këtë udhëtim të vecante.
Aloha Travel tanimë është zgjedhja ime e parë.

unnamed-1.jpg

Ky ishte një nga pushimet më të mahnitshme mes motrave që kemi pasur ndonjëherë. Kombinimi perfekt i pushimit dhe eksplorimit të një vendi të ri dhe kulturë tjetër, me një shërbim të lartë dhe profesional.

 

Style switcher Reset
Body styles
Custom Color
Main color
Accent color
Background image
Patterns