Aziz Jashari

TEAM
Aziz Jashari

CEO dhe bashkëthemelues

Biografija

Aziz është CEO dhe Bashkëthemelues i Aloha Travel. Ai është shumë ambicioz, punëtor dhe i përpiktë. Ai pëlqen të kujdeset për klientët dhe mendon se klientët e kënaqur janë çelësi për të pasur një operacion të suksesshëm biznesi.

Email manager: alohatravelmk@gmail.com
Phone:
unnamed-1.jpg

Fejesa jonë në Venezzia, Itali e mundësuar nga Aloha Travel do të jetë gjithmonë kujtimi më i bukur i dashurisë sonë.

unnamed.jpg

Ne kemi një jetë dhe një mundësi për ta përjetuar atë maksimalisht. Udhëtimi në Zanzibar dhe njohja e një vendi të ri në mes ekskluzivitetit dhe luksit që di ta sigurojë vetëm Aloha Travel e bën këtë udhëtim të vecante.
Aloha Travel tanimë është zgjedhja ime e parë.

unnamed-1.jpg

Ky ishte një nga pushimet më të mahnitshme mes motrave që kemi pasur ndonjëherë. Kombinimi perfekt i pushimit dhe eksplorimit të një vendi të ri dhe kulturë tjetër, me një shërbim të lartë dhe profesional.

 

Style switcher Reset
Body styles
Custom Color
Main color
Accent color
Background image
Patterns