Fisnik Qamili

TEAM
Fisnik Qamili

CEO  & Bashkëthemelues

Biografija

 

Fisnik Qamili është CEO dhe bashkëthemelues i Aloha Travel. Ai është një person ambicioz dhe punëtor. I orientuar drejt detajit dhe i dedikuar në mjeshtëria. Ai i pëlqen sportet, shëtitjet dhe ski. Udhëtimi është pasioni i tij më i madh dhe ai pëlqen të udhëtojë vetë. Ai ka vendosur të përdorë pasionin e tij dhe të shesë udhëtimet me çmimet më të mira.

E-mail : finsikqamili@gmail.com
Telefoni: +389 71 589 900
unnamed-1.jpg

Fejesa jonë në Venezzia, Itali e mundësuar nga Aloha Travel do të jetë gjithmonë kujtimi më i bukur i dashurisë sonë.

unnamed.jpg

Ne kemi një jetë dhe një mundësi për ta përjetuar atë maksimalisht. Udhëtimi në Zanzibar dhe njohja e një vendi të ri në mes ekskluzivitetit dhe luksit që di ta sigurojë vetëm Aloha Travel e bën këtë udhëtim të vecante.
Aloha Travel tanimë është zgjedhja ime e parë.

unnamed-1.jpg

Ky ishte një nga pushimet më të mahnitshme mes motrave që kemi pasur ndonjëherë. Kombinimi perfekt i pushimit dhe eksplorimit të një vendi të ri dhe kulturë tjetër, me një shërbim të lartë dhe profesional.

 

Style switcher Reset
Body styles
Custom Color
Main color
Accent color
Background image
Patterns