Marketing

Aziz Jashari

Aziz Jashari

Aziz është CEO dhe Bashkëthemelues i Aloha Travel. Ai është shumë ambicioz, punëtor dhe i përpiktë. Ai pëlqen të kujdeset për klientët dhe mendon se klientët e kënaqur janë çelësi për të pasur një operacion të suksesshëm biznesi.

Fisnik Qamili

Fisnik Qamili

  Fisnik Qamili është CEO dhe bashkëthemelues i Aloha Travel. Ai është një person ambicioz dhe punëtor. I orientuar drejt detajit dhe i dedikuar në mjeshtëria. Ai i pëlqen sportet, shëtitjet dhe ski. Udhëtimi është pasioni i tij më i madh...

Style switcher Reset
Body styles
Custom Color
Main color
Accent color
Background image
Patterns